Uw bouwproject op papier.

U bent aan het kijken naar een kavel voor een vrijstaande woning of een kantoor gebouw maar u kunt u niets voorstellen wat voor mogelijkheden er zijn. Of u wilt uw woning uitbouwen maar u weet niet goed wat voor uitbouw er goed bij uw woning past.

Wij kunnen zulke vragen voor u oplossen door het voor u op papier te zetten,  wij kunnen u zelfs door uw nieuw te bouwen object laten lopen met onze 3d mogelijkheden. Het is immers uw droom die u wilt verwezelijken en die willen wij u graag laten zien.

Het tekenwerk zal puur naar uw idee gemaakt worden en er zal zeer goed geluisterd worden naar uw wensen. Want het is nou eenmaal uw toekomstig object.

Wij kunnen ook het gehele traject tussen gemeente en vergunningen voor u regelen, dit zijn vaak zaken die veel tijd kosten en die willen wij u graag uit handen nemen.

Informeer naar de mogelijkheden, bel of mail ons en vraag naar de verrassend scherpe tarieven.

Offerte Aanvragen

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen in een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!

Lees verder..