Luxe tuinhuizen, tuinoverkappingen en houten schuren

Luxe tuinhuizen

Stema- Bouwbedrijf creëert luxe tuinhuizen naar ieders wens. Met ons vakkundig maatwerk heeft u altijd een uniek exemplaar wat ervoor zorgt dat uw tuin optimaal tot leven komt. De tuinhuizen worden vervaardigd met hout van hoge kwaliteit en zijn daarom goed bestand tegen diverse weersomstandigheden. Verder bent u bij Stema- Bouwbedrijf altijd verzekerd van de beste service en doen wij er alles aan om uw wensen optimaal te realiseren. Bent u geïnteresseerd in een luxe tuinhuis op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op.

Tuinoverkappingen

Het ultieme buitenleven, het hele jaar door? Dankzij onze luxe terrasoverkappingen kunt u wanneer u maar wilt genieten van uw tuin. De overkapping zorgt ervoor dat u beschut zit tegen de wind en regen en op deze manier heerlijke avondjes buiten kunt zitten tot in de late uren. Onze tuinoverkappingen worden op maat gemaakt door een uniek ontwerp, speciaal gecreëerd voor uw tuin. 

Ons vakkundig personeel zorgt ervoor dat uw wensen worden gerealiseerd en er een plek ontstaat waar u heerlijk kunt genieten en ontspannen, terwijl de verschillende seizoen verstrijken. De perfecte plek om zich af te zonderen van de buitenwereld met een lekker boek, of juist vrienden te ontvangen voor een fijne avond in de buitenlucht. Bent u ook op zoek naar zo een unieke plek en wilt u uw tuin een nieuwe uitstraling geven? Neem dan nu contact met ons op of vraag een offerte aan. 

Houten schuren

Naast luxe tuinhuizen en tuinoverkappingen bieden wij ook houten schuren aan. Wij creëren diverse houten schuren, speciaal op maat gemaakt voor uw tuin. Perfect voor bijvoorbeeld de opslag van gereedschap, grasmaaier, bbq of fiets. Met oog voor detail, echte vakmensen en de wensen van de klant altijd voorop, zorgen wij voor de houten schuur die u voor ogen heeft. Samen spreken wij de wensen door voor het gewenste eindresultaat en daarna gaan wij voor u aan de slag! 

Projecten Stema Bouw

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze lopende en reeds gerealiseerde projecten. Kijk dus op deze pagina voor actuele foto's van onze projecten en werkzaamheden en zie wat Stema Bouw voor u kan doen!

Lees verder..

Offerte Aanvragen

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen in een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!

Lees verder..