Aanbouw of dakkapel plaatsen in Houten, Utrecht
Offerte aanvragen bij Stema Bouw
Meer ruimte in uw woning dankzij een aanbouw of dakkapel

Luxe aanbouw

Wilt u meer ruimte in uw woning of bedrijfspand creëren? Kies dan voor een aanbouw van Stema Bouw. Als u denkt aan een aanbouw, denkt u waarschijnlijk ook direct aan hoge kosten en werkzaamheden die soms maanden durenDankzij ons bedrijf hoeft u zich hier niet druk om te maken. In Houten en provincie Utrecht kunt u rekenen op de de expertise van Stema Bouw. Wij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand op een professionele en vakkundige wijze uitgebreid wordt. Of het nu gaat om het plaatsen van een serre of dakkapel, wij staan voor u klaar.

Één aanspreekpunt voor uw aanbouw of dakkapel

Als aannemersbedrijf vinden wij het erg belangrijk dat u als klant tevreden bent. Daarom kiezen wij altijd voor een persoonlijke benadering. Wanneer u een aanbouw of dakkapel wilt plaatsen komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Onze tekenaar zorgt dan voor een ontwerp dat aansluit bij uw wensen en ideeën. Zodra u akkoord heeft gegeven starten wij met het plaatsen van de aanbouw. Tijdens de werkzaamheden heeft u te maken met één vast aanspreekpunt, dit is voor u wel zo makkelijk.

Wilt u een serre of dakkapel laten plaatsen in Houten of in provincie Utrecht? Of heeft u een ander ideeën op het gebied van een aanbouw? Maak dan nu een afspraak via het offerteformulier!