Stema Bouwbedrijf – Houten, Utrecht

Stema Bouw is gevestigd te Houten in de provincie Utrecht, vanuit deze centraal gelegen locatie is het voor ons makkelijk om onze klanten altijd zo snel en goed mogelijk op passende wijze advies te geven of een scherpe offerte te bieden. Ongeacht wat de wensen voor uw project zijn.

Totaalconcept bouw

Wij bieden u een totaalconcept voor uw project, van tekening tot oplevering hebben  wij alle specialisten in eigen huis. U heeft vanaf de start van uw aanvraag altijd te maken met één aanspreekpunt voor al uw vragen, duidelijk toch?

Voor het maken van de bouwtekeningen hebben wij een eigen tekenaar in dienst, maar ook voor de diverse werkzaamheden tijdens het project beschikken wij over de juiste vakmensen. Een stukadoor voor de strakke afwerking van uw plafonds en wanden, een elektricien voor de aanleg van uw elektra en een loodgieter voor de installatie van uw keuken, badkamer en toilet.

Tijdens kleine, maar ook zeker voor grotere (ver)bouwprojecten, waarbij u de expertise en hulp van vakmensen wilt inzetten staan wij voor u klaar. Kortom: Stema Bouwbedrijf is uw partner voor ieder bouwproject. Vraag nu meer informatie of direct een offerte aan om te zien wat wij voor U kunnen doen! 

Offerte Aanvragen

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen in een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!

Lees verder..